Ladenblok, handige opbergruimte onder het waterbed

Ladenblok, handige opbergruimte onder het waterbed

Onder een waterbed kunt u desgewenst kiezen om een ladenblok voor handige extra opbergruimte te laten bouwen. De handige opberglades onder het waterbed zijn een slimme oplossing om allerlei spullen in op te ruimen. Alles is netjes weggeborgen maar toch binnen handbereik. Er zijn diverse typen ladenblokken, zo zijn er typen met 2, 4 en 6 laden. Er is ook een type ladenblok (XL) met 4 extra diepe laden. In dit type ladenblok past zelfs een heel dekbed in. Ladenblokken zijn verkrijgbaar in alle voorkomende maten, ook voor een 1-persoons waterbed. Ook is het mogelijk om uw ladenblok te verhogen omdat u een hogere uitstaphoogte wilt in uw waterbed om er gemakkelijker uit te kunnen stappen. Vraag ons naar de mogelijkheden.