Split-softside waterbed

Split-softside waterbed

Het Stand-alone (vrijstaande) split-softside waterbed wordt geheel op de door u gewenste uitstaphoogte vervaardigd zodat u heel gemakkelijk uit uw bed kunt stappen. Doordat het waterbed een hogere uitstaphoogte heeft zit u ook gemakkelijker op het waterbed. De uit 2 lagen bestaande softside-splitrand zorgt er voor dat het opmaken van het waterbed u niet veel moeite zal kosten.

Het vrijstaande split-softside waterbed is er in 2 uitvoeringen. Er is een gelamineerde uitvoering of een vast-gestoffeerde uitvoering, met bijbehorende achterwand collectie.  Ook is het mogelijk om een ladenblok onder het vrijstaande waterbed te bouwen. Als u een ledikant heeft kan het split-softside waterbed hier op maat in gebouwd worden. Dit is in bijna elk type ledikant mogelijk. Als u meer informatie wilt kom dan kijken op zaterdag, of maak een afspraak (Kan ook in de avonduren) in onze teststudio aan de Vlambloem 130 in Rotterdam. Graag leggen we u onder het genot van een kopje koffie alles uit.

Smile + Napoli1