Boxspring-waterbed

Boxspring-waterbed

Het Boxspring waterbed kenmerkt zich door de heerlijke comfortabele hoge uitstap en de Scandinavische vormgeving van het bed. Er zijn 2 soorten, het Basic-boxspring waterbed en het Split-boxspring waterbed. Het Boxspring waterbed is vrijstaand te plaatsen en heeft een ruime keus in achterwand modellen.

Het Basic-boxspring waterbed is een softside waterbed waarbij de zit-rand uit 1 geheel bestaat. De uitstaphoogte is lekker comfortabel. De box-onderzijde is in diverse stoffen en leatherlook kleuren uit te voeren. Een eenvoudig en stijlvol ontwerp.

wbt-0272LR

Het Split-boxspring waterbed heeft een luxe uitstraling. Door de hoge comfortabele uitstaphoogte zit u heerlijk op het bed, en de onderkant van de split-rand heeft een vastgestoffeerd vormvast profiel waardoor de zit-rand niet kan doorbuigen. Zowel de box als het vastgestoffeerde vormvaste profiel zijn in diverse stoffen en leatherlook kleuren uit te voeren.

wbt-0452LR