Boxspring Waterbed

Boxspring Waterbed

Het Boxspring waterbed kenmerkt zich door de heerlijke comfortabele hoge uitstap en de Scandinavische vormgeving van het bed. Er zijn 2 soorten, het Boxspringlook Basic softside waterbed en het Boxspringlook split softside waterbed. Beide typen waterbedden zijn vrijstaand te plaatsen en hebben een ruime keus aan achterwand modellen.

Boxspringlook basic softside waterbed

Bij het Boxspringlook Basic softside waterbed bestaat de zit (foam) rand uit 1 geheel. Door de hogere uitstaphoogte kunt gemakkelijk in en uit het waterbed stappen. Een eenvoudig en stijlvol ontwerp.

Boxspringlook Split softside waterbed

Het Boxspringlook Split softside waterbed heeft een luxe uitstraling en is zeer gemakkelijk op te maken. Door de comfortabele uitstaphoogte zit u heerlijk op het bed, en kunt u goed in en uit het waterbed stappen. De onderkant van de split-rand heeft een gestoffeerd vormvast profiel waardoor de zit-rand niet kan doorbuigen. Zowel de box als het gestoffeerde vormvaste profiel zijn in diverse stoffen en leatherlook kleuren uit te voeren.

Als u meer informatie wilt kom dan kijken op zaterdag, of maak een afspraak met ons (Kan ook in de avonduren) in onze showroom aan de Vlambloem 130 in Rotterdam. Graag leggen we u onder het genot van een kopje koffie alles uit.