Boxspring Waterbed

Boxspring Waterbed

Het Boxspring waterbed kenmerkt zich door de heerlijke comfortabele hoge uitstap en de Scandinavische vormgeving van het bed. Er zijn 2 soorten, het Basic-boxspring waterbed en het Split-boxspring waterbed. Het Boxspring waterbed is stand-alone (vrijstaand) te plaatsen en heeft een ruime keus in achterwand modellen.

Het Basic-boxspring waterbed is een softside waterbed waarbij de zit-rand uit 1 geheel bestaat. Door de hogere uitstaphoogte kunt gemakkelijk in en uit het waterbed stappen. De box-onderzijde is in diverse stoffen en leatherlook kleuren uit te voeren. Een eenvoudig en stijlvol ontwerp.

Boxspringlook split-softside waterbed.

Het Split-boxspring waterbed heeft een luxe uitstraling en is gemakkelijk op te maken. Door de hoge comfortabele uitstaphoogte zit u heerlijk op het bed, en kunt u goed in en uit het waterbed stappen. De onderkant van de split-rand heeft een gestoffeerd vormvast profiel waardoor de zit-rand niet kan doorbuigen. Zowel de box als het gestoffeerde vormvaste profiel zijn in diverse stoffen en leatherlook kleuren uit te voeren.

Als u meer informatie wilt kom dan kijken op zaterdag, of maak een afspraak met ons (Kan ook in de avonduren) in onze showroom aan de Vlambloem 130 in Rotterdam. Graag leggen we u onder het genot van een kopje koffie alles uit.