Split softside waterbed

Split softside waterbed

Het vrijstaande Split Softside waterbed wordt geheel op de door u gewenste uitstaphoogte vervaardigd, zodat u heel gemakkelijk in en uit uw bed kunt stappen. Doordat het waterbed een hogere uitstaphoogte heeft zit u ook gemakkelijker op het waterbed. De uit 2 lagen bestaande Softside splitrand zorgt er voor dat het opmaken van het waterbed probleemloos zal verlopen en het u niet veel moeite zal kosten.

Vrijstaand Split Softside waterbed met XL ladenblok

Het stand-alone split softside waterbed is er in 2 uitvoeringen. U kunt kiezen uit een gelamineerde uitvoering of een luxe gestoffeerde uitvoering. Er is een bijbehorende ruime achterwand collectie waar u uit kunt kiezen.  Ook is het mogelijk om een ladenblok onder het vrijstaande waterbed te installeren.

Detail van vrijstaand Split Softside waterbed met XL ladenblok

Als u meer informatie wilt kom dan kijken op zaterdag, of maak een afspraak met ons (Kan ook in de avonduren) in onze showroom aan de Vlambloem 130 in Rotterdam. Graag leggen we u onder het genot van een kopje koffie alles uit.