Ladenblok, handige opbergruimte onder uw waterbed.

Ladenblok, handige opbergruimte onder uw waterbed.

U kunt ervoor kiezen om een ladenblok voor handige extra opbergruimte onder uw waterbed te laten bouwen. De handige opberglades onder het waterbed zijn een slimme oplossing om allerlei spullen in op te ruimen. Alles is netjes weggeborgen maar toch binnen handbereik.

XL 4 Ladenblok met extra diepe laden ingebouwd onder een vrijstaand split softside waterbed.

Er zijn verschillende soorten ladenblokken, er is een ladenblok met 2 grote laden, en een type ladenblok (XL) met 4 extra diepe laden. Deze laden zijn groot genoeg om een heel dekbed in op te bergen. de ladenblokken zijn verkrijgbaar in alle voorkomende maten.

Ook is het vaak mogelijk om uw ladenblok te verhogen omdat u een hogere uitstaphoogte wilt in uw waterbed om er gemakkelijker uit te kunnen stappen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Detail van een Wheely 2-ladenblok met grote laden.

Als u meer informatie wilt kom dan kijken op zaterdag, of maak een afspraak met ons (Kan ook in de avonduren) in onze showroom aan de Vlambloem 130 in Rotterdam. Graag leggen we u onder het genot van een kopje koffie alles uit.