Basic stand-alone (Vrijstaand) waterbed.

Basic stand-alone (Vrijstaand) waterbed.

Eenvoud en kwaliteit. Zo kun je het Basic vrijstaand Softside waterbed het beste omschrijven. Het Basic Softside waterbed is uitgevoerd met 20 cm hoge veerkrachtige zitranden zodat u gemakkelijk in en uit het bed kunt stappen. Wij maken voor u de onderbouw op maat zodat u op elke gewenste hoogte goed kunt in en uitstappen in uw waterbed.

Er is een bijbehorende ruime achterwand collectie waar u uit kunt kiezen.  Ook is het mogelijk om een ladenblok onder het vrijstaande Basic Softside waterbed te bouwen. De cover is gemakkelijk te wassen omdat deze in twee delen is af te ritsen, en zo dus altijd in uw wasmachine past. Er zijn diverse soorten covers verkrijgbaar. Het Basic softside waterbed is in vrijwel elke maat te leveren, ook in 200×220.

Als u meer informatie wilt kom dan kijken op zaterdag, of maak een afspraak met ons op werkdagen (Kan ook in de avonduren) in onze showroom aan de Vlambloem 130 in Rotterdam. Graag leggen we u onder het genot van een kopje koffie alles uit.