Bestellen per mail op aquamondeonline@gmail.com

Als u (evt met spoed) een nieuw waterbed verwarmingselement nodig heeft, kunnen wij zeer snel leveren, en desgewenst bij u thuis installeren.
Wij willen graag dat de installatie van het verwarmingselement op een juiste manier plaatsvind. Het waterbed wordt dan leeggemaakt, verwarmingselement vervangen, en weer opnieuw voor u afgevuld. Ons (Montage) tarief voor het vervangen van uw verwarmingselement bedraagt slechts € 35,= ALL-INN (Plus het aankoopbedrag van uw nieuwe verwarmingselement)

Carbon Classic analoog verwarmingselement met afkoppelbare thermostaat.

De thermostaat heeft een elegant design, is voorzien van kinderslot en is afkoppelbaar van het verwarmingselement zodat de thermostaat als dit nodig mocht blijken los te vervangen is. Het analoge carbon verwarmingselement is zeer energiezuinig, heeft nauwelijks waarneembare elektromagnetische velden en heeft een drievoudige beveiliging tegen oververhitting. Geproduceerd in Duitsland, TÜV-GS gecertificeerd en ISO gecertificeerd.

Carbon Classic analoog geaard verwarmingselement met afkoppelbare thermostaat € 125,= (Excl. montage)

De Carbon digitale thermostaat  is verlicht, en voorzien van wekkerfunctie en kinderslot. Er is een herinneringsfunctie ingebouwd voor het bijvullen van het onderhoudsmiddel in uw waterbed. Zo kunt u dit niet meer vergeten. De thermostaat is afkoppelbaar van het verwarmingselement en als het nodig is los te vervangen. Het digitale carbon verwarmingselement is zeer energiezuinig, heeft nauwelijks waarneembare elektromagnetische velden, en heeft een drievoudige beveiliging tegen oververhitting. Geproduceerd in Duitsland, TÜV-GS gecertificeerd en ISO gecertificeerd.

Carbon Climatronic digitaal geaard verwarmingselement met afkoppelbare thermostaat € 155,= (Excl. montage)

Delta-K analoog keramisch verwarmingselement.

Eenvoudig te bedienen keramische analoge thermostaat. De thermostaat is niet afkoppelbaar. Het verwarmingselement is IGEF en TÜV-GS gekeurd.

Delta-K keramisch verwarmingselement € 95,= (Excl.montage)

Delta-K keramisch verwarmingselement

Sigma-K keramish verwarmingselement met afkoppelbare thermostaat.

Energiezuinige keramisch verwarmingselement met analoge thermostaat voorzien van kinderslot. Thermostaat is afkoppelbaar van verwarmingselement en indien nodig los te vervangen. Het verwarmingselement is IGEF en TÜV-GS gekeurd.

Detail thermostaat

Sigma-K keramisch verwarmingselement € 125,= (Excl.montage)

Sigma-K keramisch verwarmingselement