Aquamonde is dealer van de meeste merken watermatrassen waaronder o.a. Poseidon, Lunalife, Cascade, Alivio, Wa’core, ect. Onze levertijden voor een vervangend matras zijn snel. Wanneer u bijvoorbeeld een lekkage hebt kunnen wij een vervangend matras of verwarmingselement meestal de volgende dag reeds leveren. Alle courante maten zijn snel leverbaar, en bijzondere maten kunnen op maat vervaardigd worden. Voor bijzondere maten, bijvoorbeeld 200×240 XL, geldt een langere levertijd.

AQUA 123                                             20090927_23

Voorbeelden van ingebouwde split-softside waterbedden in een ledikant.

Om een goede keus te maken voor wat betreft de stabilisatie waarop u wilt slapen nemen wij graag ruim de tijd om samen met u alle stabilisatie mogelijkheden in onze showroom goed door te nemen. Indien u dit wilt vullen wij het bed in onze showroom op uw gewicht af zodat u goed kunt voelen hoe u het waterbed straks bij u thuis zal liggen. Mocht het gebeuren dat u een stabilisatie kiest die u achteraf toch tegenvalt, geven wij u als extra service  zes maanden proefslaap (omruil) garantie op de stabilisatie. Wij willen graag dat u goed slaapt. Klanten die al lang op een waterbed slapen weten vaak wel welke stabilisatie voor hen het beste is. Dan is de keuze om de juiste stabilisatie te kiezen vaak veel makkelijker voor de klant.

 

wbt-0497LR


Een waterbed kan in vrijwel ieder ledikant ingebouwd worden. Wij vervaardigen de onderbouw van het waterbed op de juiste hoogte in uw ledikant, zodat u het waterbed gemakkelijk op kunt maken. Ook kan het waterbed vrijstaand (stand-alone), zonder ledikant, worden opgebouwd.

wbt-0137LR                                                  Smile + Napoli1

Voorbeelden van vrijstaande waterbedden.

De uitstaphoogte kan bij een vrijstaand waterbed helemaal aan uw wensen worden aangepast. U kunt ook kiezen om onder uw waterbed een ladenblok te bouwen. Heel fijn voor als u extra opbergruimte nodig heeft.

Voorbeeld van een ladenblok onder een vrijstaand stand-alone waterbed.

De laatste ontwikkeling in vrijstaande waterbedden zijn de boxspring-look waterbedden. Heel mooi om te zien, en u stapt op comfortabele hoogte heel gemakkelijk in en uit het bed, en u kunt er heerlijk op zitten.

                                        wbt-0421LR

Voorbeelden van boxspringlook waterbed uitvoeringen.