Bij een waterbed kan de juiste water temperatuur voor de gebruiker worden ingesteld. Bij een duo watermatras heeft iedere matras zijn eigen verwarmingselement en kan de temperatuur onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Heel fijn voor als de ene partner graag warm slaapt en de andere partner koel.

Als u met spoed een nieuw waterbed verwarmingselement nodig heeft, kunnen wij zeer snel leveren, en desgewenst snel bij u installeren.
Wij willen graag dat de installatie van het verwarmingselement op een juiste manier plaatsvind, en daarom installeren wij het element nu bij de aankoop als service zonder meerprijs bij u thuis. Het waterbed wordt dan leeggemaakt, verwarmingselement vervangen , en weer opnieuw afgevuld.

 Carbon geaard analoog verwarmingselement.

                              

De thermostaat heeft een elegant design en kan ingesteld worden van 25 tot 35 graden, voorzien van kinderslot en is afkoppelbaar van het verwarmingselement en als het nodig is los te vervangen. Het analoge carbon verwarmingselement is zeer energiezuinig, heeft nauwelijks waarneembare elektromagnetische velden en heeft een drievoudige beveiliging tegen oververhitting. Geproduceerd in Duitsland, TÜV-GS gecertificeerd en ISO gecertificeerd.

Carbon analoog geaard verwarmingselement met afkoppelbaar regelkastje € 129,=

Carbon geaard digitaal verwarmingselement.

                            

De digitale thermostaat  is verlicht, en voorzien van wekkerfunctie en kinderslot. Het digitale element is instelbaar van 25 tot 35 graden en is op 0,1 graad nauwkeurig. Er is een herinneringsfunctie ingebouwd voor het bijvullen van het onderhoudsmiddel in uw waterbed. Zo kunt u dit niet meer vergeten. De thermostaat is afkoppelbaar van het verwarmingselement en als het nodig is los te vervangen. Het digitale carbon verwarmingselement is zeer energiezuinig, heeft nauwelijks waarneembare elektromagnetische velden, en heeft een drievoudige beveiliging tegen oververhitting. Geproduceerd in Duitsland, TÜV-GS gecertificeerd en ISO gecertificeerd.

Carbon digitaal geaard verwarmingselement met afkoppelbaar regelkastje € 159,=

Delta-K analoog keramisch verwarmingselement.

Eenvoudig te bedienen keramische analoge thermostaat en is instelbaar van 26 tot 32 graden. Het thermostaat is niet afkoppelbaar. Het verwarmingselement is IGEF, TÜV-GS en RoHS gekeurd.

Delta K keramisch verwarmingselement € 115,=

Sigma-K analoog keramisch verwarmingselement.

                              

Energiezuinige keramisch verwarmingselement met analoge thermostaat voorzien van kinderslot, en is instelbaar van 26 tot 32 graden. Thermostaat is afkoppelbaar van verwarmingselement en indien nodig los te vervangen. Het verwarmingselement is IGEF, TÜV-GS en RoHS gekeurd.

Sigma keramisch verwarmingselement met afkoppelbaar regelkastje € 129,=