Verhuisservice van Aquamonde voor uw waterbed.

Het is mogelijk om uw waterbed vakkundig laten verhuizen door onze servicedienst. Wij verlenen deze service ook aan diverse verhuisbedrijven. Alleen als uw waterbed door een erkende waterbedspecialist verhuisd wordt, blijft de fabrieksgarantie behouden. Wanneer u het waterbed zelf verhuisd vervalt de garantie!
Als u ervoor kiest om uw waterbed te laten verhuizen wordt uw waterbed (vacuum) leeggemaakt en gedemonteerd. Als uw waterbed is ingebouwd in een ledikant wordt deze ook gedemonteerd. Uw waterbed wordt met het eventueel bijbehorende ledikant naar uw nieuwe adres gebracht en daar weer zorgvuldig opgebouwd. Is uw watermatras eenmaal gevuld, vragen wij u om op het watermatras te gaan liggen om te controleren of de watervulling juist is en, als het nodig mocht blijken, de hoeveelheid water bij te stellen. Daarna maken we uw waterbed netjes op. Als u na de verhuizing toch nog van mening bent dat de watervulling aangepast moet worden komen wij graag extra bij u langs om het waterbed opnieuw af te stellen.

 

AQUA 130            AQUA 138           AQUA 140

 

Tarieven:
Tarief voor het verplaatsen van uw waterbed naar een andere kamer in uw huis € 145,=
Tarief voor het verhuizen van uw waterbed naar uw nieuwe adres € 225,=

(Binnen de bovengenoemde prijscategorie vallen alle verhuizingen van stand-alone (Vrijstaande) waterbedden, of van waterbedden met een ledikant en evt. twee nachtkastjes.)

U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen via tel.nr. 010-2141320, of een mail naar ons sturen via aquamondeonline@gmail.com.