Heeft u uiteindelijk de keuze voor een nieuw waterbed gemaakt dan wordt dit nieuwe waterbed met zorg bij u thuis geplaatst. De hoeveelheid water waarmee uw waterbed wordt gevuld bepaalt of u goed komt te liggen. Is uw watermatras eenmaal gevuld, vragen wij u om op het watermatras te gaan liggen om te controleren of de watervulling juist is en, als het nodig mocht blijken, de hoeveelheid water bij te stellen. Daarna maken we uw waterbed netjes op.

Als u na de plaatsing toch nog van mening bent dat de watervulling aangepast moet worden komen wij langs om uw waterbed opnieuw af te stellen. Deze service is het eerste jaar geheel gratis als u het waterbed bij ons gekocht heeft. Veel klanten van ons weten, dat als na jaren blijkt dat de waterhoeveelheid niet meer goed is, wij in overleg met de klant opnieuw wederom komen om uw waterbed af te stellen. Op deze manier doen wij ons best om ervoor te zorgen dat u tot het einde toe goed zult blijven slapen op het waterbed. 

Bent u in het bezit van een waterbed dat niet bij Aquamonde gekocht is, en lukt het u niet om de vulling van uw waterbed naar uw zin te krijgen, en ligt u niet lekker, neem dan contact met ons op. Wij komen dan graag om uw waterbed opnieuw voor u af te stellen zodat u weer lekker kunt slapen.