Sinds 1989 houdt Aquamonde zich bezig met het verkopen van waterbedden. De eerste jaren waren wij werkzaam als franchisewinkel. In 1996 namen wij de stap om, als geheel zelfstandige winkel in waterbedden, in ons winkelpand aan de Oostzeedijk in Rotterdam verder onze mogelijkheden als waterbed-specialist uit te bouwen.

Ons oude winkelpand gelegen aan de Oostzeedijk in Rotterdam

Uitgangspunt was en is de verkoop van kwalitatief goede waterbedden van betrouwbare leveranciers. Extra zorg voor uw ligcomfort, en het verlenen van goede service, zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de verkoop en levering van het waterbed, en wij willen hier extra aandacht aan besteden! De garantie en service mogelijkheden van Aquamonde zijn zo opgebouwd dat ze de gehele verwachte levensduur van het waterbed omvatten. In 2015 hebben wij voor een nieuw concept gekozen. Wij openden onze nieuwe showroom aan de Vlambloem 130 in Rotterdam-Ommoord. Een combinatie van website en showroom.

Onze showroom / Testruimte aan de Vlambloem

Steeds meer producten worden tegenwoordig online verkocht, maar in het geval van een waterbed is het toch het beste dat men hier toch eerst op moet liggen voordat er tot aankoop wordt overgegaan. Anders wordt het in de meeste gevallen vaak een teleurstelling.

Gebouw de Henshof aan de Vlambloem 130 waarin onze showroom gevestigd is

In onze showroom aan de Vlambloem 130 geven wij u graag alle informatie over de aanschaf van een nieuw waterbed. Als u goed wilt slapen op een waterbed is het belangrijk om de verschillende waterbed uitvoeringen en typen te kunnen zien, en de diverse stabilisatiemogelijkheden van de watermatrassen zelf te voelen in onze showroom. We nemen er graag de tijd voor om u om een goed advies te kunnen geven. Wij geven, zoals we dit al meer dan 25 jaar gedaan hebben, een half jaar proefslaapgarantie op de gekozen stabilisatie, en tien jaar afbouwende garantie op het watermatras en verwarmingselement. De koffie staat klaar als u komt!

Ook als u uw waterbed niet bij ons heeft gekocht en u heeft onze hulp nodig bent u van harte welkom. Wij helpen u graag!

Wij zijn op werkdagen van MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG OP AFSPRAAK geopend, zodat u kunt een afspraak met ons kunt plannen op het moment dat het u goed uitkomt. Ook in de avond is het geen probleem om met ons af te spreken. Het is dan lekker rustig en we hebben alle tijd voor u.

Op zaterdag zijn wij altijd de gehele dag geopend en aanwezig van 10.00 uur t/m 17.00 uur.