Aquamonde waterbedden servicedienst.

 

Aquamonde: 010-214.13.20

 aquamondeonline@gmail.com 

(Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag gesloten.)

 IMG_0034

De waterbedden die Aquamonde levert zijn van goede kwaliteit. Toch kan het gebeuren dat er lekkage ontstaat in uw watermatras, of dat het verwarmingselement kapot gaat. In dit geval lost onze servicedienst de problemen graag voor u op. Onze servicedienst streeft ernaar om dezelfde dag bij u te zijn om de service voor u op te lossen.

IMG_5541

 

Omdat om diverse redenen een groot aantal waterbedden leveranciers zijn weggevallen, weet de consument vaak niet meer tot wie hij zich kan wenden voor service en advies van zijn waterbed. Ook wanneer u uw waterbed niet bij Aquamonde heeft aangeschaft willen wij u graag van dienst zijn met het oplossen van een probleem met uw waterbed. Het is niet belangrijk welk merk waterbed u heeft. Alle problemen met uw waterbed worden snel en vakkundig opgelost. Ook is het vaak mogelijk om de eventueel nog lopende fabrieksgarantie van uw waterbed over te nemen.

Pomp met slang

Heeft u lekkage in uw watermatras, en mocht u toch besluiten om deze lekkage zelf te plakken staan wij u graag terzijde met een goed advies. De plakset krijgt u in dit geval altijd gratis verstrekt door ons.

Tarieven:

De montagekosten voor het verhelpen van uw lekkage in uw watermatras bedragen € 89,=.

Voor andere calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een defect verwarmingselement, kunt u voor informatie en directe hulp contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag en bovendien ook snel! Aquamonde rekent, buiten de montagekosten, geen verdere voorrijkosten bij een calamiteit.